BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

duminică, 10 septembrie 2017

Farmece stravechi pentru alungarea ghinionului… Se spune ca ele chiar functioneaza!


Farmece stravechi pentru alungarea ghinionului… Se spune ca ele chiar functioneaza!
Inca din cele mai indepartate timpuri, pentru farmece au fost folosite recipiente din lut ars, intrucat ele conserva energia farmecelor pentru o lunga perioada de timp. De pilda, egiptenii puneau in morminte amfore cu obiecte personale si hrana pentru sufletul persoanei decedate. De-a lungul veacurilor, amforele au fost inlocuite cu vase din sticla, dar ritualul si-a pastrat aceeasi forta.
Unul dintre cele mai vechi farmece este cel al „sticlei vrajitoarei”. Procedeul este simplu: intr-o sticla se pun cuie, ace si cioburi de vesela. Apoi sticla e ascunsa sau ingropata in gradina. Se spune ca astfel se poate alunga ghinionul departe de casa.

Un alt farmec, prin care ne putem asigura protectia fata de ghinion, avem nevoie de:
* 45 g (3 linguri) sare
* 3 catei de usturoi
* 3 frunze de laur
* 3 varfuri de cutit de busuioc
* 3 varfuri de cutit de fenicul uscat
* 3 varfuri de cutit de salvie
* 3 varfuri de cutit de anason
* 3 varfuri de cutit de piper negru sau alb

La fiecare ingredient pe care-l puneti in sticla, rostiti urmatoarele cuvinte: “Sare care apara/ Pazeste-mi casa cu toate care se afla inlauntrul ei.” Dupa ce ati terminat, agitati cu putere sticla si spuneti: “Prin puterea acestor substante, conjur energiile protectoare a toate cate sunt bune sa imi pastreze casa in buna siguranta. Asa sa fie.” Ascundeti sticla cu mare grija, ca nu cumva sa fie deranjata.


Sursa: http://www.almeea.ro/farmece-stravechi-pentru-alungarea-ghinionului-se-spune-ca-ele-chiar-functioneaza/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu