BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

marți, 1 august 2017

Luna astrul magiei albe si al magiei negre,astrul selenar are putere asupra noastra si a materiei

Luna astrul magiei albe si al magiei negre,astrul selenar are putere asupra noastra si a materiei

Luna joaca un rol foarte important in domeniul magiei. Mai intai, pentru ca magicienii au observat diversele sale faze (crestere, descrestere, luna plina, luna neagra), pentru a se folosi de ele in operatiile lor. Apoi, pentru ca luna insasi si entitatile ce o populeaza sunt des invocate in aceste operatii.
Luna este si astrul magiei albe si astrul magiei negre. Initiatii au subliniat aceste doua aspecte, pur si impur, benfic si malefic. La greci, cele doua aspecte erau personificate prin zeita Diana (sau Artemis) numita neprihanita Diana si prin zeita Hecate, divinitate a infernului. Luna e o regiune cu doua fete si fata a ascunsa are proprietatea de a aduna tot raul ce se face pe pamant. Pentru ca gandurile, sentimentele se deplaseaza: gandurile, sentimentele oamenilor inspirati de rau sunt atrase de aceasta fata ascunsa pe care stiinta initiatica il numeste conul negru. Conul negru trimite acest rau pe pamant sub forma influentelor nefaste; din aceasta regiune atrag vrajitorii entitati tenebroase care tulbura si pierd oamenii si extrag de asemenea elemente nocive pentru vrajile si conjuratiile lor.
Cat despre cealalta fata expusa influentei soarelui, e regiunea puritatii, regiunea ingerilor care aduc viata pura. Luna domneste peste ape. Daca vreti sa va purificati, sa deveniti precum apa limpede, trebuie sa va legati de luna, dar de regiunea superioara a lunii, pentru ca luna coordoneaza apele cristaline la fel de bine ca apele poluate. Cum soarele are afinitati cu focul si aurul, luna are afinitati cu apa si cu argintul. Cel ce stie sa lucreze cu luna se purifica. Puteti face acest lucru tinand in mana un obiect de argint, legandu-va de Arhenghelul Gabriel, care este Arhanghelul lunii – cum Mihail este Arhanghelul soarelui – si pronuntand numele sau. Perla, de asemenea, prin emanatiile sale si simbolismul sau are afinitati cu luna.
Luna actioneaza magnetic asupra mareelor, vegetatiei, dar si asupra ciclurilor femeii. Din acest motiv vrajitorii folosesc in special sange menstrual pentru practicile magice. Sangele e un fluid care poarta forte si energii si in particular sangele menstrual, cu atat mai mult cu cat pierderea sa e asociata la femeie cu stari psihice determinate, care impregneaza acest sange.
Stiinta initiatica invata chiar ca entitatile lumii astrale sunt acolo, in jurul femeii, gata a se hrani cu emanatiile sangelui ei. Daca femeia nu e vigilenta, daca ea se lasa prada sentimentelor si gandurilor inferioare, sau pronunta rautati la adresa cuiva, aceste entitati pun stapanire pe emanatiile sangelui care se evapora si pot face astfel rau oamenilor. De aceea Moise, de exemplu, a interzis femeilor de a intra in locurile sfinte in timpul perioadei de menstruatie. In realitate, menstruatia este neutra in sine, nu are nimic impur, totul depinde de femeie, de gandurile sale, de sentimentele ei, si cum le foloseste. Cat despre vrajitoare, e cunoscut ca ele utilizeaza acest sange in mod constient pentru a-si realiza proiectele; ele impregneaza obiecte pentru a hrani larvele, elementalii, carora le cere apoi sa execute ordinele lor oribile.
Adesea, vrajitoarele se expun goale pentru a capta influentele lunii, pentru ca ele cunosc puterile nuditatii. In general, vesmintele formeaza un fel de ecran intre corp si aceste energii cosmice, si daca magicienii se expun goi, este pentru a avea mai multe posibilitati de a capta aceste energii, de a actiona asupra lor si de a le orienta in directia pe care o doresc. Numai ca, atunci cand vrem sa facem rau, nu atragem in noi decat curenti tenebrosi care circula prin spatiu, si ne expunem pericolului de a fi intr-o zi complet invadat si “posedat”.
Deci, vedeti, oricare ar fi fazele lunii, e posibil sa utilizati fiecare perioada pentru o munca spirituala determinata. Vreti sa va dezvoltati vointa sau sanatatea, sa aveti mai multa dragoste, intelepciune, lumina: asteptati primele zile a lunii crescatoare; si in timpul noptii, priviti luna, ridicati mana dreapta si spuneti: “Asa cum creste luna si se implineste in cer, tot asa toata fiinta mea se umple de sanatate, de vigoare… sau de lumina, dragoste, pentru a deveni un slujitor al Domnului.” Pronuntati formula de trei ori. Si pe timpul lunii descrescatoare, pronuntati formula contrara: “Asa cum luna descreste, tot asa acest defect, acest viciu al meu, se diminueaza si dispare, pentru gloria lui Dumnezeu.” Si aici pronuntati de trei ori formula ridicand mana. Daca faceti aceste exercitii regulat, cu convingere, veti avea rezultate.
Luna are mari puteri asupra materiei, de aceea ea joaca un mare rol pentru realizare, concretizare. Daca vreti sa intreprindeti o munca, sa realizati un proiect, sau daca vreti sa-i puneti capat, veti obtine rezultate mai bune daca stiti sa va serviti de influenta lunii.


Sursa:http://www.almeea.ro/luna-astrul-magiei-albe-si-al-magiei-negre-astrul-selenar-are-putere-asupra-noastra-si-a-materiei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu